Qui som?

IMG_0643_petita

Discomgrup és una empresa jove, composta per un equip de professionals amb més de 20 anys d’experiència en la distribució i comercialització de productes per al sector del Garden Center, preparada per a satisfer les necessitats més exigents dels nostres clients i capaç d’afrontar els reptes que ens presenta el mercat actual.

El nostre catàleg de productes inclou una extensa gama de testos de ceràmica, plàstic i resina rotacional o fiber clay, des de la clàssica torreta de fang fins a la peça més moderna i sofisticada, així com una varietat d’objectes de llum, plàstic indoor, etc.

Disposem també d’una extensa gamma de productes fertilitzants destacats per la seva extraordinària eficàcia.

La distribució de primeres marques internacionals, un producte seleccionat de bona qualitat, i un servei ràpid i eficient, fan de Discomgrup una empresa dinàmica i única davant la competència, oferint més rendibilitat als nostres clients, amb una atenció personalitzada, àgil i eficaç a la vegada.

El nostre compromís és el de seguir creixent,  juntament amb el nostre més preuat patrimoni: els nostres clients, per poder seguir millorant en el dia a dia, aconseguint una implicació i col·laboració cada vegada més estreta amb el punt de venda, per així obtenir millors resultats.

Destacar i agrair la confiança que, per endavant, ja han dipositat la majoria dels nostres clients en aquest “el nostre projecte” i que ens ha animat a seguir treballant per a seguir essent un referent en el sector capaç d’acomplir les vostres expectatives i continuar creixent junts.